Vores menuer

Vores menuer udskiftes hver 3. måned.
Nogle af retterne er gamle kendinge fra kortet. Andre retter findes kun i denne måned.

Dette er en god chance for at prøve flere forskellige retter til en lavere pris.
Dog sælges disse, som de andre menuer i vores kort, kun til mindst 2 pers.

Alle retter er inkluderet undtagen hovedretterne – Er I 3 personer eller mindre, skal der vælges den samme hovedret for alle ved bordet.

Hovedretter inkluderer ris.

 

 

Efterårsmenu

FORRET

Kokosmælksuppe
Cremet suppe med kylling, champignon & purløg

MELLEMRET

Vietnamesisk rejsesalat
Kold salat m. rejer, agurk, løg, revet kål,
krydderurter & krydret fiskesauce 

Grillet Vietnamesiske frikadeller
Små frikadeller lavet af hakket krydret svinekød 

Goi Cuon (sommerruller)
med rejer, æg & kylling, serveres med bønnesauce toppet med peanuts

Kyllingespyd
Honningmarinerede kyllingespyd m. peanutsauce

HOVEDRET

Kylling i karry
Med bambusskud & forårsløg

Stegt oksekød med citrongræs & chili
Med forårsløg, bambus & aubergine

Stegte rejer i ingefær
Med østerssauce, aubergine, peberfrugt & forårsløg

And i sursødsauce
Med bambusskud, aubergine & forårsløg

Pris pr. person 179,-

 

Menuen skal bestilles af MINDST to personer

 

Menu 1

CANH DUA GA
Krydret kokosmælksuppe m. kylling

NEM VIETNAM
Hjemmelavede vietnamesiske forårsruller m. fiskesauce

TOM CHIEN SU
Sprøde panko‐panerede rejer m. sursød chilisauce

GA CHIEN MAT ONG
Honningmarinerede kyllingespyd m. peanutsauce

VIT CHUA NGOT
Sprødstegt and med sursød tamarindsauce & grøntsager

DESSERT
Vanilje‐ & mangosorbet m. flødeskum & chokoladesauce

Toppet med sprød batat
Vietnamesisk kaffe m. kondenseret mælk eller te

Pris pr. person 265,-

 

Menuen skal bestilles af MINDST to personer

 

Menu 2

CANH DUA GA
Krydret kokosmælksuppe m. kylling

GOI CUON
Hjemmelavede vietnamesiske sommerruller m. peanutsauce

WAN THAN CHIEN
Sprøde, dybstegte wonton m. sursød chilisauce

TOM CHIEN XU
Sprøde kongerejer paneret i tempura‐rasp

BO SAO XA OT
Stegt oksekød med citrongræs & chili

DESSERT
Vanilje‐ & mangosorbet m. flødeskum & chokoladesauce Toppet med sprød batat
Vietnamesisk kaffe m. kondenseret mælk eller te

Pris pr. person 265,-

 

Menuen skal bestilles af MINDST to personer