Om os

Bep Viet Vinh Ly & Thu Ly kom til Danmark i 1979 og åbnede deres første lille grillbar i Valby Langgade i 1984. Derefter flyttede de bopæl til Haslev, hvor de åbnede en thailandsk restaurant, men i hjertet var det stadig hjemlandets mad, som havde den største plads.

Så derfor besluttede de sig for at rykke teltpælene op og flytte med hele familien til København, hvor de åbnede op for deres store drøm, at drive en vietnamesisk restaurant med traditionelle vietnamesiske retter. Deres vision var at skabe en hyggelig atmosfære med mulighed for at lade kunderne smage den mad, de selv var opvokset med.

Drømmen blev til virkelighed med Restaurant Viet-Nam Nam på Godthåbsvej 8, Frederiksberg i september 2008.

I 2017 besluttede de sig dog for at ændre konceptet, og dermed også menukortet, for at tilføje flere af de kendte vietnamesiske retter, som man også finder i gadekøkkenet i Vietnam.
Retter som indtil videre ikke har været specielt udbredt udenfor Vietnams gader, men som Thu & Vinh gerne ville introducere til deres kunder, så disse ikke gik glip af endnu flere fænomenale smagsoplevelser. Deraf navneændringen Bep Viet, som ganske simpelt betyder ”det vietnamesiske køkken” eller folkekøkken.

Vi, på Godthåbsvej 8, byder jer derfor hjerteligt velkommen til en fantastisk aften i dejligt selskab hos Bep Viet.