Vores menuer

Vores menuer udskiftes hver 3. måned.
Nogle af retterne er gamle kendinge fra kortet. Andre retter findes kun i denne måned.

Dette er en god chance for at prøve flere forskellige retter til en lavere pris.
Dog sælges disse, som de andre menuer i vores kort, kun til mindst 2 pers.

Alle retter er inkluderet undtagen hovedretterne – Er I 3 personer eller mindre, skal der vælges den samme hovedret for alle ved bordet.

Hovedretter inkluderer ris. 


BEP VIET BYG-SELV
GOI CUON-MENU

I denne menu, får du alt hvad du skal bruge, for at lave dine egne perfekte, velsmagende Goi Cuon.

Menuen består af følgende sæt:

CHA CA:

Vietnamesiske fiskefrikadeller

BO LA LOT:

Oksekød svøbt i Betel-blade

CA CHIEN GION:

Sprødstegt, krydret fisk udvalgt efter sæson

BANH CHANG:

Rispapir

BUN:

Risnudler

RAU THOM:

Mynte

RAU MUI:

Koriander

SA LACH:

Blandet salat

SAUCER

Nuoc Mam:

vores egen hjemmelavede fiskesauce

Sot Lac:

hjemmelavet jordnøddesauce

Som afslutning får i serveret Pho - en dejlig, varmende nuddelsuppe. Her er der frit valg mellem Pho Bo (oksekød) eller Pho Ga (kylling)

 
Pris pr. person 299,-

(Skal bestilles til mindst 2 pers.)


FORÅRSMENU

Disse menuer udskiftes hver 3. måned
Dette er en god chance for at prøve flere forskellige retter, til en lavere pris.
Dog sælges disse, som de andre menuer i vores kort, kun til min. 2 pers.
Alle hovedretterne inkluderer ris
 

FORRET

Vælg én af følgende supper
 

KOKOSMÆLKSUPPE

Cremet suppe med kylling, champignon & forårsløg

 

CANH CHUA CAY GA

Spicy tamarindsuppe med kylling

  

MELLEMRET

Alle mellem retter er inkluderet

WANTON

Crispy wontons med kylling/rejefars
serveres med salat & sursød chilisauce

GA CHIEN MAT ONG

Panko panerde kyllingespyd med peanutsauce

SVINEKØD

Braiseret mør svinekød med grøntsager & forårsløg

GOI CUON

Rispapirsruller med BBQ, æg & kylling Serveres med peanutsauce toppet med peanuts

 

HOVEDRET
Vælg én af følgende retter

 

OKSEKØD M. INGEFÆR

Med aubergine, champignon, forårsløg & peberfrugt

LAKS I KARRY

Med bambusskud, aubergine & forårsløg

AND M. CITRONGRÆS & CHILI

Med forårsløg, sød basilikum, bambusskud & aubergine

KYLLING I ØSTERSSAUCE

Med champignon, aubergine, peberfrugt & forårsløg toppet med cashewnødder

 
Pris pr. person 229,-


MENU 1

CANH DUA GA
Cremet kokosmælksuppe med kylling

NEM VIETNAM
Hjemmelavede vietnamesiske forårsruller med fiskesauce

TOM CHIEN XU
Sprøde panko-panerede rejer med sursød chilisauce

GA CHIEN MAT ONG
Panko Panerde kyllingespyd - serveres med peanutsauce

VIT CHUA NGOT
Stegt med sursød tamarindsauce & grøntsager

DESSERT
Is

Vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk eller te

Pris pr. person (min. 2 personer) 275,-

 


MENU 2

CANH DUA GA
Panko paneret kyllingespyd
Cremet kokosmælksuppe med kylling

GOI CUON
Hjemmelavede vietnamesiske sommerruller med peatnutsauce

TOM CHIEN XU
Sprøde kongerejer paneret i tempura-rasp

WAN THAN CHIEN
Sprøde dybstegte wonton med sursød chilisauce

BO SAO XA OT
Stegt oksekød med citrongræs & chili

DESSERT
Is

Vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk eller te

Pris pr. person (min. 2 personer) 275,-