Vores menuer
Vores menuer udskiftes hver 3. måned.
Nogle af retterne er gamle kendinge fra kortet. Andre retter findes kun i denne måned.
Dette er en god chance for at prøve flere forskellige retter til en lavere pris.
Dog sælges disse, som de andre menuer i vores kort, kun til mindst 2 pers.
Alle retter er inkluderet undtagen hovedretterne – Er I 3 personer eller mindre, skal der vælges den samme hovedret for alle ved bordet.
Hovedretter inkluderer ris.
BEP VIET BYG-SELV
GOI CUON-MENU
I denne menu, får du alt hvad du skal bruge,
for at lave dine egne perfekte, velsmagende Goi Cuon.
Menuen består af følgende sæt:
CHA CA:
Vietnamesiske fiskefrikadellerBO LA LOT:
Oksekød svøbt i Betel-bladeCA CHIEN GION:
Sprødstegt, krydret fisk udvalgt efter sæsonBANH CHANG:
RispapirBUN:
RisnudlerRAU THOM:
MynteRAU MUI:
KorianderSA LACH:
Blandet salatSAUCER
Nuoc Mam:
vores egen hjemmelavede fiskesauceSot Lac:
hjemmelavet jordnøddesauceSom afslutning får i serveret Pho - en dejlig, varmende nuddelsuppe. Her er der frit valg mellem Pho Bo (oksekød) eller Pho Ga (kylling)
Pris pr. person 299,-
(Skal bestilles til mindst 2 pers.)
FORÅRSMENU
Disse menuer udskiftes hver 3. måned
Dette er en god chance for at prøve flere forskellige retter, til en lavere pris.
Dog sælges disse, som de andre menuer i vores kort, kun til min. 2 pers.
Alle hovedretterne inkluderer ris
FORRET
Vælg én af følgende supper
KOKOSMÆLKSUPPE
Cremet suppe med kylling, champignon & forårsløgCANH CHUA CAY GA
Spicy tamarindsuppe med kylling
MELLEMRET
Alle mellem retter er inkluderet
WANTON
Crispy wontons med kylling/rejefarsserveres med salat & sursød chilisauce
GA CHIEN MAT ONG
Panko panerde kyllingespyd med peanutsauceSVINEKØD
Braiseret mør svinekød med grøntsager & forårsløgGOI CUON
Rispapirsruller med BBQ, æg & kylling Serveres med peanutsauce toppet med peanuts
HOVEDRET
Vælg én af følgende retterOKSEKØD M. INGEFÆR
Med aubergine, champignon, forårsløg & peberfrugtLAKS I KARRY
Med bambusskud, aubergine & forårsløgAND M. CITRONGRÆS & CHILI
Med forårsløg, sød basilikum, bambusskud & aubergineKYLLING I ØSTERSSAUCE
Med champignon, aubergine, peberfrugt & forårsløg toppet med cashewnødderPris pr. person 229,-
MENU 1
CANH DUA GA
Cremet kokosmælksuppe med kylling
Hjemmelavede vietnamesiske forårsruller med fiskesauce
TOM CHIEN XU
Sprøde panko-panerede rejer med sursød chilisauce
GA CHIEN MAT ONG
Panko Panerde kyllingespyd - serveres med peanutsauce
VIT CHUA NGOT
Stegt med sursød tamarindsauce & grøntsager
DESSERT
Is
Vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk eller te
Pris pr. person (min. 2 personer) 275,-
MENU 2
CANH DUA GA
Panko paneret kyllingespyd
Cremet kokosmælksuppe med kylling
GOI CUON
Hjemmelavede vietnamesiske sommerruller med peatnutsauce
TOM CHIEN XU
Sprøde kongerejer paneret i tempura-rasp
WAN THAN CHIEN
Sprøde dybstegte wonton med sursød chilisauce
BO SAO XA OT
Stegt oksekød med citrongræs & chili
DESSERT
Is
Vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk eller te
Pris pr. person (min. 2 personer) 275,-